..::SaKeT TeKaK::..


aku saket tekak yg teramat sangat
rasa macam nak cabot jew my trakiea(bedal jew spelling ni)
btw... mmg saket glew..
nak makan pon x lalu....

lapa.... tp sakit nak makan...
makan bubur jew lah...
tapi adew laks sikap 'M' kat diri aku nih
untok masak bubur..
MALAS glew...
Plus..
petang ni adew test e-commerce 4-6
wahhh...
bahagianyew hidup....
chapter yang lect x sempat nk ajar dia bt test...
waaa....
sedey nih...
pastu esok test project management...kul 3-5
tapi selamat open book
ok lagi arr
esok malam adew test enterprenuership(ETR)
then jumaat mlm pon adew Quiz...
descrete math..
math x pew x ngantok men kire2 jew
but Descrete math ni...
banyak logic..
sabtu laks adew kelas data structure..
adew test jugak...
isnin exam...
Napew sume lect nak amik waktu study week???
then masa bila kami sume nak study???
x kesian kew kat kami sume??
dah la musim demam...
tapi aku saket tekak...


sure x lama ag aku selsema...
wa... i hate flu...
n
i hate ubat batok...
yeksss x sedap...
lau aku flu time exam...
sure aku mcm dak bawah ni..
hadoooiiii
sedey nyew...
mcm mana nk fokus exam??
sumbody help me plz.....





D@R! $! T!NT@
~~M!$$_R@!N~~(^,^")

2 comments:

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

err... sebenarnye flu itu takde pape.

tapi jadual aktiviti kamu yang buatkan ia nampak lebih tertekan...

wakakakaka, nasib badan...

M!$$_R@!N said...

huhuhuh....
lebih kurang la cik akeji ooiii
btw,tq approve fb

Template by:
Free Blog Templates