KaNaK-kAnAk yAnG mErIaNgKaN iDuP AkU...

Husna amat suka pada kanak2..
suka giler..
n
Husna pnah gaks jadi baby sitter... :-p


comel kan diorang nih....
x tau lah kan tapi setahu husna...
orang yang suka baby ni....
baby cepat suka dia balik...
n
org yg pretending bt2 suka baby...
baby tu akan x suka dia balik...


x tau lah... tapi husna da banyak kali buat observation...
and the result mcm tu...
huhuhu...


ni my picha with "pak cik rahim"
penjaga mase kecik2 dulu...
dulu aku memang suke rambut pendek macam lelaki
sampaikan...
nama aku ditukar dari nazratul husna
ke..
"mohammad nazra"
cz aku mmg rambut pendek...
wakakkakaka...

glew ganaz...

dak yang comei ni laks..
nama nyew nurul ezany....
pagil dia nurul jew....
comel glew adik sedara aku nih
di sebabkan ke-comei-lan dak nih...
pic dia aku buat wallpaper kat hp aku...
siyes comel...
bila balik kampung jew....
mesti aku kene "jaga" dak nih...
weee~~~~~~~~

ni laks nama nya Nurul aishah...
nama macam baik jew...
tapi hyper aktif betol...
x ley dok diam... menjerit jew keje dia...
lau sehari x jerit mmg adew x kene lah tu..
huhuhuh...


D@R! $! T!NT@
~~M!$$_R@!N~~(^,^")


0 comments:

Template by:
Free Blog Templates