.::Buat Perempuan Tak SEDAR diri::.


perlukah aku menceritakan hal ni...
yang pasti da lebey smgu menda ni dok kat draf...
sbb aku sakit hati...
aku pon post la kat sini...
buat yg terasa tu sorry ekk
da memang perangai ko mcm tu..
mmg x ley nak buat apew lah kan
dlu adew mamat yg suka kat ang...
ang mainkan ati dia
sampy aku sian tgk dia
kena halau macam kucing...
tu x pew lagi...
masa first2...
kata guy aku ensem.. nk ngorat la konon..
x bley blah...
last2 bila aku ngan "guy" aku da declare...
dia boleh kata
"aku minat 1 jew pic dia.. bukan aku suka balak ko pon...
lagipon aku da ada kaple"
adew aku kesah kew ko adew kaple kew x??
lau ko adew kaple
jga lah "kaple" ko tu leklok..
x payah nk kacau balak aku..
dok follow blog balak aku..
dah x da keje kew??
siap nk ayat guy aku laks tuh..
wooiii pompuan.. sedarlah sikit..
ang tu pompuan...
lau dulu aku gado ngan kawan baik aku sbb ang..
aku saba ag..
ang kaple ngan abg angkat aku...
sampai dia iggnore aku..
pastu ang tggal dia..
skrg ang nak ggu guy aku laks??
pk lah sikit
ang mmg x suka tgk aku bahagia kew???
sengaja laks tu ley post sal balak aku..
soh follow dia balik...
wat the f**k la pompuan ni..
jgn pk aku diam.. aku x da perasaan k..
aku pon manusia jgak
sesungguhnya... ang la yang paling aku benci sekarang..
sbb tu aku dah block blog ang..
ang pk lah sendiri...

D@R! $! T!NT@
~~M!$$_R@!N~~(^,^")

1 comments:

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

manusia dalam kehidupan neh mmg mcm2 perangai dorang rain.

seram gak kadang2 bile pikir balik apa yg boleh/pernah dorang buat kat kite neh.

sbb tu laa kot, ade pepatah mengatakan "kalo nak berkawan biar memilih"

Template by:
Free Blog Templates