AkU RiNdU KaMu MPV....

Al-kisah........
skrg dah kul 2.15 minit pagi... eiiii sejuk gilew... tapi mata ni degil x reti nk lelap...
tetibe td kat page mana tah aku nampak beberapa ekor lembu.... siap adew nama ag... moo.... huhuhuh

last2 minda aku melayang kat seseorang yg paling aku rndu wat masa ni...
LEE WOON HUI.. nama yg x pnah lupa dr otak aku nih..(walaupon slalu jd pelupa.. heheh)
BUKAN aku x ingat kat dak2 MPV len... tp aku kan "rapat lebey" ngan gul nih...
tapi... nape tgk moo tu aku ingat dia???

al-kisah skali ag....
Masa aku form 5 aku n the gang kene wat project MPV... by the way b4 aku melalut lebey.... MPV stand for Multimedia Produksi Visual.. Kelas masa aku form...(pengerusi kelab nih.. huhuhu...)
then.. kene wat proposal laks... aku wat sal mickey mouse yg encem tuh... biasalah zaman budak2... hehhehehe.... yg woon laks x tau nk wat apew...
then dia bt la si"moo" nih....
so andai kata woon terbaca.... heeeeeeeee soli ooo...
aku just rindu sgt2 kat korang....
cam faris(org kaya aka otai kelas),alin(pembantu otai),ila,amir,shad,ehsan,naquib,ana,ija,
ernie,zul(chik),sathis,woon,lily,pedot,dian n amira
...
bila lah aku dapat jumpa korang balik.... nanti aku rajin aku upload pic2 kelas k... ni aku gune wire cam s**l... nk upload 1 pic pon makan 1 jam lebey... huh.... padan muka haku kena tggu lama... sian aku kan???
wakakkaka...
dah banyak aku melalut...


BY THE WAY....
today i feel very2 NOOBS....
dun ask y....
sum1 plz giv me ur shoulder....
jz wanna crY....
not in GOOD mood...
plus marks kuiz haku dapat 7.5 ja...
argghhhh....
andai dapat ku undur masa....

choww!! tdoq ngan tangisan... walla....
sambil pelok cico yg da nk tercabut matanyew...
sum1 plzzz bg aku 1 lg teddy...
wakakkakak.....
papai...


D@R! $! T!NT@
~~M!$$_R@!N(^,^")~~

0 comments:

Template by:
Free Blog Templates