hurmmm susah nk ungkap kan perasaan sedih...
syazwan hafiz..... nama yang x dapat dilupakan
----------------------------------------------------

itik dan hamster selalu chat dalam satu room.. tp diaorg jual mahal x penah nk tegur antara satu sama lain... sampai la suatu ari si itik pm si hamster... dan si itik pon cakap lah pada hamster... "kenapa ko sombong sangat... kita slalu chat kat room... tapi x penah nk bertegur sapa..."
dari situ si itik dan si hamster ni mula mengenali satu sama lain... makin hari makin rapat... dan si hamster meminta menjadi adik kepada si itik.... itik banyak ajar hamster idup dalam dunia ym... pelbagai yang hamster pelajari.... dan si itik penah berjanji yg itik nk ajar hamster main gitar......
banyak kenangan yang x dapat diungkapkan....

lastly, si itik tu pergi secara tiba2 dari hamster....
tanpa sebarang sebab dan alasan.... si itik seolah2 menyembunyikan sesuatu dari hamster....
dan si itik x tinggal kan sebarang address atau num untuk di hubungi....
sekarang dimana hamster nak cari itik tu lagi.......

ayat terakhir itik kepada hamster
" tolong biarkan abang pergi dengan tenang"

apa maksd semuanya.... andai si itik membaca blog nih... hamster harap dia hubungi rain... kalo dia adew masa lah skalipon... bgtaulah pada hamster nih...
yg pasti hamster amat merindui itik

o:-) sayang sangat2 pada :-*

yang pasti... si itik lupa pada janjinya untuk ajar hamster main gitar...

------------------------------------------------------------------------

i will miss you syazwan hafiz aka abg wawan

first aku gune mende alah nih...

assalamualaikum.....
hurmmm ni first time aku gune mende alah nih... dan first time jgak lah aku adew blog sendirik... weeeeeeeeeeeee~~~
hahahaahhah.....
insya-allah aku akan bt yang terbaik untuk diri aku..... weee~~~~~~~~~

;;

Template by:
Free Blog Templates